O mně

Jmenuji se Lucie Skácelová a od mala miluju sladké. Není den, co bych bez sladkého vydržela. Z cukráren jsem odcházela velmi často zklamaná, protože jsem z dortu či zákusku vždy cítila umělou pachuť a hodně cukru.
Díky tomu jsem se rozhodla péct od základu pouze z kvalitních surovin bez používání různých druhů polotovarů. 

Často vycházím z komfortní zóny a zkouším novinky, učím se od nejlepších českých cukrářů. Pravidelně se účastním cukrářských maratonů, mám za sebou několik absolvovaných kurzů.

Moje dcera má bezlaktózovou dietu, a proto hledám různé možnosti, aby si mohla na sladkém také pochutnat. Díky tomu jsem se začala více zajímat i různé alergie a umím připravit i varianty bez lepku či ABKM. Musím však zdůraznit, že nemám bezlepkový či bez mléčný provoz a vždy to může obsahovat stopy alergenu.

V případě zájmu jakéhokoliv speciálního požadavku mě neváhejte kontaktovat a ráda vám udělám cenovou nabídku.  

Absolvované kurzy:

  • HF Pastry Academy (Helena Fléglová)
  • Sweet Bar (Vlad Ryasnyy Eclair)

Online kurzy:

  • Sweet Flow
  • Top Cake Studio